Dating profil

Det er vigtigt, at du er omhyggelig med at lave en god og fyldestgørende dating profil, når du skal prøve at finde en kæreste eller ven på et dating site. Jo mere omhyggelig du er, når du opretter en profil, jo større er chancen for at finde det rigtige match. Lad være med at klip og kopier fra andre profiler. Brug hellere lidt tid til at tænke over lige præcis, hvad du søger. Er det en at gå i svømmehallen med, en dansepartner, en kæreste eller en rejsekammerat.

Vær ærlig

Fortæl ærligt om dig selv, hvem du er, dine interesser og hvad du er på udkig efter. Hvad enten det er kærlighed eller venskab, er det vigtigt, at du gør opmærksom på det i din profil. Skriver du noget om din alder eller dit udseende, så vær også ærlig om det.

Du skal ikke oversælge dig selv forstået på den måde, at du kommer til at lyde helt perfekt og robotagtig, men vær heller ikke selvudslettende, så selvfølgelig skal dine gode sider og positive egenskaber fremhæves.

Inden du opretter din profil, er det en god idé at bruge lidt tid på at overveje, hvad det helt præcist er, som du leder efter. Det gør det både lettere for dig at lave en god beskrivelse,og det gør det lettere for andre at vurdere, om der kan være chance for, at I kan være et godt match.

Profilbilledet spiller en stor rolle i din dating profil. Det er vigtigt, at du får et billede på din profil, eftersom det har vist sig, at der er mere aktivitet og interaktion omkring de profiler, som har et profilbillede. Kontakt med andre er formålet med at oprette en profil, så det kan ikke siges nok gange: husk et godt profilbillede!

Hvad er et godt profilbillede? Ud over at det er vellignende, så tænk over, hvad du vil signalere med dit profilbillede. Hvilken type mand eller kvinde vil du gerne tiltrække? Hvis du ikke har et billede og synes, at det er svært at lave en god selfie, så få en ven til at hjælpe dig med at tage et profilbillede. Overvej hvad baggrunden på dit profilbillede er. Profilbilledet skal tages i nogle omgivelser, som du gerne vil forbindes med.

Husk at en spændende og iøjnefaldende profil øger chancen for, at de rigtige personer får øje på dig. Det er nogle gange ganske små ting, som skal til, for at det hele lykkes.

mænd følger faktisk disse anbefalinger Kamagra Jelly risiko for visse Potenspiller bør ikke overskrides

Se vores store oversigt over danske dating sider

Alder og udseende

I din profilbeskrivelse bør du blandt andet komme ind på både din alder og en beskrivelse af dit udseende. Ligeledes bør du også gøre det klart, hvad det er, som du selv leder efter i disse henseender. Pas på ikke at blive alt for snæver i din søgning, så du risikerer at støde en masse potentielle venner eller kærester bort. Hvis du kan mærke, at det ikke fungerer, så sig pænt nej tak, men vær samtidig åben for at møde nye mennesker og nye typer. Det er vigtigt, at din profil giver et ærligt billede af dig, men at du også virker imødekommende.

Geografi

Hvis det er vigtigt for dig, at en ven eller kæreste kommer fra et bestemt geografisk område, bør du fortælle om det allerede i din profilbeskrivelse. Igen skal du dog passe meget på ikke at lade geografi komme på tværs af det helt rigtige match. Det kan godt være, at du ved med dig selv, at du ikke kommer til at flytte, men måske har den person, som du møder lyst og mulighed til at tage springet og flytte. At flytte sammen er jo sjældent noget der sker på første eller anden date, men vi nævner geografien som et punkt, således at du ikke indsnævrer din chance for at møde den rette alt for meget.