Dating sider

Der er efterhånden kommet rigtig mange danske dating sider på nettet. Nedenfor har vi samlet den helt store liste over alle de danske dating sites, så du hurtigt og let kan finde dem, som passer til lige netop til dig. Titlerne på de forskellige dating sider afspejler tendensen til, at flere af dating siderne bliver mere og mere specialiserede, hvor målgruppen er indsnævret til grupper med en særlig alder, et bestemt uddannelsesniveau eller hvis du allerede er i et forhold, men søger en affære. De brede dating sider findes stadig, men tendensen er at der kommer et stigende antal dating sider, som er tilpasset en bestemt gruppe mennesker.

Det øger naturligvis dine chancer for at finde det helt rigtige match, hvis du opretter en profil på flere af dating siderne. Da det som oftest er gratis at oprette en profil, er det bare om at komme i gang. Så er du skridtet nærmere på dit livs store kærlighed eller et dejligt venskab.

 

Dating siteMålgruppeGratis oprettelse Opret profil
40plus.dk40+Ja*Opret profil
50plusmatch.dk50+Ja*Opret profil
Be2.dk18+Ja*Opret profil
C-Date.dk18+Ja*Opret profil
Dating.dk18+Ja*Opret profil
Match.com18+Ja*Opret profil
Nextlove.dk18+Ja*Opret profil
Partnermedniveau.dk18+Ja*Opret profil
Richmeetbeautyful.com18+Ja*Opret profil
Senior.dk50+Ja*Opret profil
Single.dk15+Ja*Opret profil
VictoriaMilan.dk18+Ja*Opret profil

 

Det første skridt, som du skal tage for at komme i gang med dating på nettet, er at oprette en dating profil.Husk at tage dig god tid og vær omhyggelig, når du opretter din datingprofil. Det øger mulighederne for at finde en ven eller kæreste markant. Vær ærlig omkring dig selv og brug dine egne ord. Du kan komme med oplysninger om din højde, vægt, alder og dit udseende generelt. Du kan også i dating profilen fortælle om dine interesser. Det er også vigtigt at fortælle om, hvad du søger med din dating profil. Spørg dig selv om, hvorfor du ønsker at oprette en profil.

Når du læser andres profiler så hav i baghovedet, at der findes falske profiler oprettet af svindlere med forskellige formål som fx at lokke penge ud af dig. Hvis du synes at profil lyder lidt for godt til at være sand, så er der sikkert noget om det, men lad dig ikke forføre af kun søde ord og et flot profilbillede. Nogle gange er profilbilledet på de falske profiler heller ikke særligt sigende og viser måske kun lidt af personen. Der kan også være tale om stjålne billeder fra nettet lige teksten i dating profilen kan kopieret fra andre steder. Mange dating sider har dygtige administratorer, som luger ud i falske og inaktive profiler, men det kan jo smutte. Det er altid godt at bevare sin sunde fornuft – OGSÅ i forbindelse med dating på nettet.

Selv om det er gratis at oprette sig som bruger på de fleste dating sider, kommer du i de fleste tilfælde dog ikke udenom at blive betalende bruger, hvis du vil benytte dig af de mere avancerede funktioner, som de fleste af siderne tilbyder.

Det er typisk funktioner som eksempelvis beskeder, chat o.lign. funktioner, som du skal betale for at få adgang til.