Velkommen til Datingoversigt.dk's blog

Brætspil som icebreaker

Brætspil som icebreaker

Nogle af de første spørgsmål som, naturligt nok, næsten altid dukker op, når man skal planlægge en date er: Hvor skal vi tage hen? Hvad skal vi lave? Det gælder jo netop om at finde på noget, som begge parter synes er sjovt og interessant og som samtidig kan få gang i snakken, så man kan lære hinanden bedre at kende.

læs mere…

Dating er blevet mere nichepræget

Dating er blevet mere nichepræget

Alle mennesker har brug for kærlighed og det, at dele livets oplevelser i selskab med en anden. Der er utallige måder hvorpå, man kan finde kærligheden i sit liv, og det er ikke altid at man blot kan sætte sig ned og vente på, at kærligheden dumper ind af døren. Nogle gange skal man tage ansvar selv, og det gør man blandt andet ved at date.

læs mere…

40plus dating udgør et voksende marked i Danmark

40plus dating udgør et voksende marked i Danmark

I de yngre år, er det meget nemmere, at komme ud og møde nye mennesker og potentielle kærester end det er, når man kommer lidt op i årene. Som ung studerende sker der noget stort set hver eneste weekend, man knytter hele tiden spændende kontakter og lever et privilegeret socialt liv fyldt med mange sjove oplevelser og en konstant strøm af nye bekendtskaber. Efterhånden som man bliver ældre, får fuldtidsjob og flere forpligtelser, har man hverken den samme tid eller den samme stak af invitationer liggende.

læs mere…