Velkommen til Datingoversigt.dk's blog

Brætspil som icebreaker

Brætspil som icebreaker

Nogle af de første spørgsmål som, naturligt nok, næsten altid dukker op, når man skal planlægge en date er: Hvor skal vi tage hen? Hvad skal vi lave? Det gælder jo netop om at finde på noget, som begge parter synes er sjovt og interessant og som samtidig kan få gang i snakken, så man kan lære hinanden bedre at kende.

læs mere…

Pas på falske dating profiler

Pas på falske dating profiler

Når man er på jagt efter venskab og kærlighed i det elektroniske univers, kan det være mere end svært at skelne mellem det skidt og kanel, som man møder på sin vej.

Når man møder en person, som virker oprigtig, venlig og seriøs kan det være svært at forstille sig, at personen på den anden side af skærmen, måske rent faktisk er alt andet end dette – at personen måske på ingen måde har reelle hensigter og tværtimod måske endda har direkte irreelle formål med at have indledt et venskab.

læs mere…

Dating er blevet mere nichepræget

Dating er blevet mere nichepræget

Alle mennesker har brug for kærlighed og det, at dele livets oplevelser i selskab med en anden. Der er utallige måder hvorpå, man kan finde kærligheden i sit liv, og det er ikke altid at man blot kan sætte sig ned og vente på, at kærligheden dumper ind af døren. Nogle gange skal man tage ansvar selv, og det gør man blandt andet ved at date.

Dating er en utrolig effektiv måde at finde sin bedre halvdel på, og det har hjulpet rigtig mange mennesker i årenes løb. Der er mange forskellige måder at date på. Men der er måske én måde, som har vist sig, at fungere bedre end de andre. Speeddating, singlefester og blinddates er blot få eksempler, men der er specielt én form for dating som skiller sig ud fra mængden grundet den stigende popularitet – netdating.

læs mere…

40plus dating udgør et voksende marked i Danmark

40plus dating udgør et voksende marked i Danmark

I de yngre år, er det meget nemmere, at komme ud og møde nye mennesker og potentielle kærester end det er, når man kommer lidt op i årene. Som ung studerende sker der noget stort set hver eneste weekend, man knytter hele tiden spændende kontakter og lever et privilegeret socialt liv fyldt med mange sjove oplevelser og en konstant strøm af nye bekendtskaber. Efterhånden som man bliver ældre, får fuldtidsjob og flere forpligtelser, har man hverken den samme tid eller den samme stak af invitationer liggende. Det er en ganske normal udvikling. Men som voksen kan man godt tænke tilbage på den muntre tid i ”gamle dage”, hvor der altid skete noget. Man kan godt savne den spontanitet og den åbenhed, der kendertegner ungdommen, med et lille stik af vemod, især hvis man ikke er så heldig, at have den eneste ene ved sin side. Når 40plus dating udgør et voksende marked i Danmark, så skyldes det især, at lysten til at møde nye mennesker ikke svinder med alderen, men det gør mulighederne desværre ofte.

læs mere…