Single i Danmark

Nogle gange hører man, at antallet af singler i Danmark skulle være så højt som 1,6 millioner. Det er dog et tal, som der er en hel del usikkerhed omkring. Men at der er mange, som lever alene, kan de færreste vist være i tvivl om.

Uanset om man selv har valgt livet som single eller om man er alene af andre grunde, så kommer der et tidspunkt for de fleste, hvor man er klar til at indgå i et forhold. Det kan nemlig let føles tomt og ensomt, at være single i en længere periode. Og her kan single dating være svaret, når man søger efter en at dele hverdagen og tilværelsen med.

Drømmen starter med en dating profil

Det første skridt væk fra at være single er for mange at oprette en profil på en dating side. Her kan man møde mange andre, som lige som en selv, søger efter en at dele tilværelsen med.

Heldigvis er udvalget af danske dating sider ganske stort. Så man behøver ikke lede længe efter et godt sted at oprette sin dating profil.

Læs vores råd til at oprette en god dating profil, så er du allerede det første step væk fra singletilværelsen og tættere på drømmen om at finde den eneste ene.

Se vores store oversigt over danske dating sider

Det er lettere at finde en kæreste via netdating

Hvis du gerne vil ud af din tilværelse som single, så findes der i dag ikke nogen lettere måde at gøre det på end via netdating.

Dating via nettet er blevet let og det tager ikke lang tid at komme i kontakt med en eller flere potentielle partnere.

Der er mange dating sider at vælge mellem og du vil med sikkerhed kunne finde flere, som vil være interessante i din jagt efter kærligheden.

Du skal selv være aktiv

At oprette en profil på en dating side er første skridt på at ændre din status som single. Men det er ikke nødvendigvis nok for at finde sig en kæreste. I de fleste tilfælde må du også selv være aktiv og opsøgende for at komme i kontakt med personer, som fanger din interesse.

Det er desuden vigtigt, at du gør det helt klart for dig selv, hvad du egentlig søger. Er det f.eks. en kæreste du kan besøge eller få besøg af en gang i mellem eller er det et mere tæt forhold, hvor du ser jer flytte sammen på sigt.