Senior dating

Senior dating er på de fleste dating sites blevet betegnelsen på dating for folk over 50 år. Denne aldersgruppe udgør en stadig større del af dating markedet, og dating sider målrettet denne niche oplever derfor en støt stigende popularitet med deraf følgende stigning i medlemsantallet.

Senior dating udgør en voksende del af dating markedetKærligheden slutter ikke ved 50

Selv om man har rundet de 50 år og er blevet single, behøver det absolut ikke være slut med kærligheden af den grund.

Flere og flere eksperter mener, at vi i fremtiden vil bliver betragtet som midaldrende, helt indtil vi er et stykke oppe i 70’erne, og mange vil uden tvivl have et ønske om at finde en livsledsager .

Uanset om det er et godt venskab eller kærlighed du søger, så er netdating et godt sted at starte. Mulighederne er mange. Du kan både lave en profil på de mere generelle dating sites ligesom du kan tjekke de niche dating sites, som er henvendt til aldersgruppen 50+.

 

Se vores store oversigt over danske dating sider

Ligesom med alt andet dating er det forskelligt, hvad folk søger, når de går på senior dating. Nogle søger en rejsekammerat, en penneveninde, en badmintonmakker, mens andre igen søger en kæreste. Det er helt ok at bruge senior dating til disse formål og flere til. Det er op til dig. Det vigtige er blot at du holder dit mål for øje og ligeledes lader det klart fremgå af din profil, hvad du søger.

Det er langt fra alle som et stykke henne i livet føler, at de har en tilfredsstillende omgangskreds. Om den er lille eller stor er ikke nødvendigvis det afgørende succeskriterie. Det afgørende er, om du oplever, at du savner en eller nogle i dit liv. Mennesker er forskellige. Nogle trives bedst med få venner, mens andre har antennerne ude i flere retninger og trives bedst med mange venner og bekendte.

Nogle seniorer har en stor omgangskreds, men derfor kan du godt synes, at der mangler noget. Hvis du savner en at gå på museer med, så søg efter det. Selvom du har en stor omgangskreds, er der ikke nødvendigvis en, som er kunst- og historieinteresseret som dig. Hvis det er en kæreste, som du savner, findes vedkommende heller ikke nødvendigvis indenfor din nuværende bekendtskabskreds, og du må kigge nye steder.

Opret en dating profil på et eller flere af de dating sites, som du finder interessante og seriøse, så har du taget første skridt mod at finde den, som du savner i dit liv.

Mange seniorer har allerede taget skridtet og oprettet en profil på en eller flere dating sider. I følge en Gallup undersøgelse lavet for Berlingske i marts 2011 vil over hver femte over 60 år prøve netdating, og næsten hver tiende over 60 år har allerede prøvet dating via nettet. Senior dating er blevet så stort og vigtigt et område, at Ældresagen har taget senior dating til sig, som et område de arbejder og rådgiver omkring.